Våre kunder sier
Handlevognen er tom!
Velkommen til vår nettbutikk! Logg inn eller opprett en konto.

Våre kunder sier

Her er utdrag fra et lite knippe e-mailer vi har mottatt fra noen av våre mange faste kjøpere av produkter mot hudormer. Merk at vi aldri vil publisere e-mailer uten din skriftlige godkjenning dersom du kontakter oss angående våre produkter eller annet.

 

"var en kompis som tipset meg om Hudormer.no , jeg må jo inrømme at jeg var skeptisk men tok sjansen og testet to ulike typer Black Mask. Er helt klart mest fornøyd med den fra Shills, den funker som bare rakkern!"

 

"Hei! Ville bare sende noen ord, jeg er helt ny hos dere men var veldig fornøyd med tuben jeg mottok og den ekstra gratispakken. Det var litt rart å smøre en helt svart maske i ansiktet og jeg så sikkert veldig lur ut der jeg satt med tekoppen og så på TV mens jeg ventet på at det skulle tørke. Var veldig spent da jeg skulle rive av masken, og den funket jo bedre enn jeg hadde turt å håpe på! Ikke hatt så glatt og fin hud på lenge. Kommer garantert til å kjøpe mer av dere når denne tuben er tom"

 

"vet i hvert fall at jeg ikke kommer til å kaste vekk hundrevis av kroner i hudpleiesalongen igjen, black mask dro opp alt som var av hudormer til en brøkdel av prisen"

 

"typen min trodde jeg hadde vært og sløst vekk penger hos hudpleier igjen når han så hvor ren og fin hud jeg hadde fått. Var litt gøy å for en gangs skyld ha GOD samvittighet for å shoppe på nettet!"

 

"ante ikke at man kunne fjerne hudormer på andre måter enn med fingrene før jeg kom over Hudormer.no. Black Mask dro jo opp alle hudormene på en gang, så utrolig mye enklere (og mer hygienisk!) enn å drive å klemme ut en og en for hånd.. kommer en bestilling fra noen kompiser snart tenker jeg"

 

Back to Top