Shills #1: Shills Black Gel Deep Sebum Softener (Åpner tilstoppede porer)
Handlevognen er tom!
Velkommen til vår nettbutikk! Logg inn eller opprett en konto.

Shills #1: Shills Black Gel Deep Sebum Softener (Åpner tilstoppede porer)

Shills #1: Shills Black Gel Deep Sebum Softener (Åpner tilstoppede porer)
Shills #1: Shills Black Gel Deep Sebum Softener (Åpner tilstoppede porer) Shills #1: Shills Black Gel Deep Sebum Softener (Åpner tilstoppede porer)
Produktkode: Mot tilstoppede porer
Tilgjengelighet: På lager (1 - 3 Dager)
kr.225.00
 
   - eller -   

Shills #1: Shills Black Gel Deep Sebum Softener (Åpner tilstoppede porer)
Shills har utviklet en verdenskjent hudpleieserie mot kviser og hudormer. Shills Black Gel Deep Sebum Softener er første anbefalte steg av totalt 3 for å bli kvitt hudormer raskt.

Hva er hudormer?
Hudormer består av en oppsamling med talg, iblandet forurensning fra luft sammen med rester av makeup, mikroskopiske svettedråper med mer. Dersom disse blir værende ubehandlet i huden vil talget kunne hardne og tette til porene mer. Dette kan igjen føre til kviseutbrudd dersom bakterier trenger ned i porene.


Hvordan kan Shills Black Gel Deep Sebum softener hjelpe mot hudormer?
Shills Black Gel Deep Sebum Softener hjelper deg med å mykgjøre tilstoppede porer slik at du kan fjerne hudormer raskere og enklere. For optimalt resultat anbefales det å benytte Shills Black Mask til å rive opp flest mulig hudormer på en gang - helt fra roten av, etter bruk av Black Gel Sebum softener.


Shills Black Gel Deep Sebum Softener er en del av en komplett serie mot kviser og hudormer:
Shills #1: Shills Black Gel (åpner porene før fjerning av hudormer)
Shills #2: Shills Black Mask (bli kvitt hudormer fra roten)
Shills #3: Shills Clarifying Toner (Ansiktsrens som lukker porene igjen)


Slik bruker du Shills Black Gel Deep Sebum Softener:
Vask ansiktet som normalt med lunkent vann eller ta en varm dusj for å klargjøre porene ekstra. Drypp på noen dråper Shills Black Gel Deep Sebum Softener og masser geleen lett inn mot porene på nesen med fingertuppene. Vent noen minutter og skyll av med lunkent vann. Talget vil på denne måten kunne mykgjøres slik at de enklere kan fjernes.


Hvordan fjerne hudormer etter bruk av Shills Black Gel Deep Sebum Softener:
Mange vil klemme hudormer med fingrene. Det er ikke en metode vi anbefaler, da du risikerer å få bakterier ned i porene (= økt risiko for kviser) eller i verste fall arr. Tidkrevende er det også.

Det finnes ulike typer hudorm-fjerner, såkalt blackhead tool som en del skjønnhetssalonger benytter. Det er også mulig å bli kvitt myke talgpropper ved å ta en Q-tips som gnis mot porene når de er åpne og hudormene ikke er for harde.

En raskere måte er å benytte en rensemaske mot hudormer. Shills Black Mask, som er en del av denne hudpleieserien, fungerer ved at masken smøres på, stivner tett på huden - for så å rives av i flak der hudormene følger med fra roten. På denne måten kan du bli kvitt mange hudormer på en gang, uten risiko for bakterier eller arr. Les mer om Shills Black Mask som er steg-2 i denne behandlingen mot hudormer.


Duft: Shills Black Gel Deep Sebum Softener inneholder blant annet mykgjørende og lindrende Aloe Vera, agurkekstrakt samt camomille-ekstrakt.

Innhold: 30 ml.

Åpne tette porer med Shills Deep Sebum softener Åpne tilstoppede porer med Shills Deep Sebum softener

Gratis frakt fra hudormer.no

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:Back to Top